ĐURIĆ: Da je Zvezda uzela šest uzastopnih titula, Partizan ne bi postojao! (VIDEO)

Predsednik Partizana je u emisiji Dejana Anđusa, posle pet godina nepojavljivanja u medijima, govorio o tome ko ga napada, o susretima s Kokezom, kao i o Tomislavu Karadžiću i ratu Zabranjenih i Alkatraza...

Posle pet godina nepojavljivanja u elektronskim medijima, predsednik Partizana Dragan Đurić gostovao je u emisiji novinara Dejana Anđusa na KCN televiziji, u kojoj je govorio o raznim temama koje najviše zanimaju navijače "crno-belih".

On je govorio o (ne)predviđenim odlascima Aleksandra Mitrovića i Ivana Ivanova, a minuli prelazni rok je okarakterisao kao jako loš. Takođe, Đurić je govorio da ga mrze van kluba ili i u njemu.

Posle opširnog uvoda domaćina emisije da preuzima deo odgovornosti zato što Slaviša Stojanović sedi na klupi Crvene zvezde, Đurić je na početku govorio o promeni načina života.

- Promenio sam stil života, ali ne žalim, jer je osvojeno šest titula. Narušio sam privatnost, ali, ponavljam, ne žalim zbog toga. Onaj ko vodi Partizan mora dnevno da provodi najmanje tri do četiri sata na stadionu. U suprotnom ne možete da funkconišete. Partizan je po organizaciji iznad svih klubova u Srbiji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Sportal)