RAT U PARTIZANU: Đurić poslao huligane da prete Nađu?

Sportski direktor Partizana prijavio je policiji da je nekoliko nepoznatih mladića upalo na njegov sastanak sa gensekom kluba Darkom Gruborom

Sportski direktor Partizana Albert Nađ tražio je pre nekoliko dana prijem u kabinetu ministra policije zbog upada nepoznatih momaka na sastanak s generalnim sekretarom kluba Darkom Gruborom, jer sumnja da ih je poslao predsednik Dragan Đurić.

- Nađ je bio u policiji. Izjavio je da mu je Grubor najpre uvijeno "zapretio" da bi određeni mangupi mogli da naprave problem. Usledio je sastanak Nađa i Grubora na koji su, kako Nađ tvrdi, zaista upali neki mladići, zbog čega je on odmah napustio kancelariju.

- Ko su mladići koji su upali na sastanak nije nam poznato, jer Nađ tvrdi da ih ne poznaje i da ne zna da li su u pitanju navijači - navodi izvor dnevnog lista "Blic" u MUP-u.

- Nije bilo nikakvog incidenta i hteo je samo da još neko sazna šta se dogodilo. Nađ veruje da mladići nisu upali sami na sastanak, već da su to sigurno učinili na nečiji nagovor, možda i predsednika Dragana Đurića - dodaje izvor lista "Blic".

Sukob između Nađa i Đurića se desio u avgustu kada je Aleksandar Mitrović prodat Anderlehtu, čemu se sportski direktor žestoko usprotivio. Predsednik Partizana je u prvom pojavljivanju u elektronskim medijima posle pet godina objasnio da je Mitrović prodat najviše zbog pritiska igračevih roditelja i menadžera.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Blic)