TIPSA: Ni Zvezda ni Partizan!

- Kad sam bio mali, bio sam "grobar", onda me je kum prevario i počeo sam da navijam za Zvezdu. Sada nisam ničija pristalica - rekao je drugi najbolji srpski teniser

Poznato je da je Novak Đoković veliki "zvezdaš", a Viktor Troicki veliki "partizanovac", a nagađalo se kome je priklonjen drugi najbolji srpski teniser Janko Tipsarević. Internetom je pre kružila fotografija Janka u Zvezdinoj trenerci, a kao mlađi je igrao za Teniski klub "Partizan".

Na pitanje za koga navija, Tipsarević odgovara:

- Ni za koga. Kad sam bio mali, bio sam "grobar", onda me je kum prevario i počeo sam da navijam za Zvezdu. Sada nisam ničija pristalica. Išao sam na utakmice Partizana, ali samo zbog Viće - prenosi "Žurnal" Jankove reči, koji slobodno vreme provodi na svojoj akademiji u Novom Beogradu.

Tipsa je prokomentarisao veridbu Novaka Đokovića i Jelene Ristić...

- Dok sam dolazio, stigla mi je poruka. To je super vest, Jelena je ljubav njegovog života, čini mi se da su njih dvoje duže zajedno nego Biljana i ja. Koliko beše on ima godina?

- Ja sam bio za to da skačemo iz aviona, ali malo će biti hladno tada, a i ostali nisu oduševljeni. Dogovorićemo se u Šangaju, pa ćemo vas obavestiti na vreme - kaže Tipsarević.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)