VUJOŠEVIĆ: Tražimo još centra i spoljnog igrača

Trener Partizana zadovoljan odrađenim poslom u pripremama, ali smatra da timu treba još pojačanja

Trener KK Partizan Duško Vujošević istakao je da su "crno-beli" spremni za predstojeću sezonu, ali da još nisu završili s dovođenjem pojačanja.

Vujošević je istakao da je zadovoljan urađenim u dosadašnjem delu priprema za narednu sezonu i najavio uspešnu sezonu, bez obzira na sve probleme sa kojima se ekipa suočava.

HOR BEČKIH DEČAKA PROIZVEŠČE POTREBAN TON

- Vratili smo se s turneje u Španiji i zadovoljan sam. Otišli smo nekompletni, s Muslijem koji je rekonvalescent, dok Milutinov praktično njje odigrao nijedan meč. Imamo mlad tim, oslabljeni smo odlaskom Lučića i povredom Bertansa, koji se vraća oko Nove godine, a došao je iskusni Kinsi.

- Bez obzira na to koliko smo menjali ekipu, hor bečkih dečaka se ne menja i proizvešćemo ton koji je potreban - rekao je Vujošević novinarima u dvorani Pionir tokom tradicinalnog "Evroliga medija dana".

Partizan će naredne sezone igrati u A grupi Evrolige s Barselonom, moskovskim CSKA, Fenerbahčeom, ukrajinskim Budivelnikom i francuskim Nanterom.Inače, Partizan je potpisao ugovor sa Nemanjom Bezbradicom (20,205) koji igra na poziciji krilnog centra, a ponikao je u mlađim kategorijama Inđije i FMP-a.

(Telegraf.rs/Tanjug)