S Kolakovićem kod frizera: Ošišao sam Bugare, ali ne menjam frizuru! (FOTO)

- Iako neki od ovih momaka nemaju ni 22, 23 godine, cilj je da već u Riju konkurišemo za medalju, a vrhunac njihove karijere mogle bi da budu Olimpijske igre 2020. godine - rekao je za Telegraf na neobičnoj lokaciji selektor odbojkaške reprezentacije

Selektora odbojkaške reprezentacije Srbije Igora Kolakovića, dan posle povratka u Beograd sa Evropskog prvenstva na kojem su "orlovi" osvojili bronzanu medalju, reporter Telegrafa zatekao je u jednom frizerskom salonu.

Naravno, posle odličnog uspeha, idealna je prilika da se razgovara o još svežim utiscima sa EP.

Dobro raspoloženi selektor Kolaković nije se prilikom susreta u frizerskom salonu šišao, već je čekao suprugu Sandru, nekadašnju rukometašicu Jugoslavije, a sada reprezentativnog trenera rukometašica Crne Gore.

- "Ošišao" sam Bugare, ali nema potrebe da menjam svoju frizuru - rekao nam je kroz osmeh selekor Kolaković.

- Jako su mladi, ali ambicija je da se već u Riju reprezentacija Srbije nađe među kandidatima za medalje. Međutim, oni sigurno mogu da izguraju još dva olimpijska ciklusa, pa bi kruna njihove igre u reprezentaciji mogla biti Olimpijada 2020. godine - zaključio je Kolaković.

Bronzanu medalju najbolji srpski odbojkaši su selektorom i užim rukovodstvom saveza zajedno proslavili u hotelu Radmilovac, a potom su igrači produžili u klub "MR Stefan Braun".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Petar Milinković)