RAŠOVIĆ: Trebaju nam pojačanja!

- Pratimo našu ligu, u njoj postoje igrači koji su nam interesantni, nadam se da ćemo uspeti nekoga od njih da dovedemo - rekao je trener Partizana

Trener Partizana Vuk Rašović najavio je da će ekipa u narednom prelaznom roku morati da dovede igrače na nekoliko "tankih" pozicija.

U Partizanu generalno nisu zadovoljni poslednjim transfer periodom, što je otvoreno priznao i predsednik kluba Dragan Đurić.

- Radimo kako moramo, sa igračima koje imamo na raspolaganju. Mislim da sve to funkcioniše korektno. Do decembra ćemo gurati ovako, a onda ćemo nastojati da nađemo pojačanja za pozicije na kojima smo "tanki" - rekao je Rašović.

- Pratimo našu ligu, u njoj postoje igrači koji su nam interesantni, nadam se da ćemo uspeti nekoga od njih da dovedemo. Ne žalim za onima koji su otišli, jer kad bi tako bilo, mnogo bi se njih našlo na spisku za poslednjih godinu dana.

- Vratio se, radi i konkuriše za tim, ali pauzirao je tri utakmice i neki momci su iskoristili priliku. Na njemu je da se jakim radom vrati među startere - zaključio je Rašović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Novosti/Sport)