JSL: Partizan ne želi kao Zvezda, Napredak u Novom Pazaru!

''Crno - beli'' u derbiju današnjeg dana dočekuju Javor i ne žele da im se na proslavi rođendana ponovi situacioja kada su komšije kiksnule protiv Donjeg Srema povodom 50 godina ''Marakane''

Posle sedam dana pauze nastavlja se najelitnije fudbalsko takmičenje - Jelen Superliga. Najzanimljivije će svakako biti u Humskoj gde Partizan u slavljeničkoj atmosferi povodom 68. rođendana dočekuje Javor iz Ivanjice.

Ništa manje neće biti uzbudljivo ni na ostalim terenima se sastaju Radnički 1923  -Voždovac, Spartak - Donji Srem, Novi Pazar- Napredak, Sloboda Point - OFK Beograd, dok su mečevi Rad - Vojvodina, Radnički - Jagodina i Čukarički - Crvena zvezda na programu u nedelju.

Derbi kola je na Banovom Brdu gde se sastaju drugoplasirana i trećeplasirana ekipa, a s obzirom da je taj meč na programu tek u nedelju epitet subotnjeg derbija svakako dobija meč u Humskoj.

Spartak u derbiju Vojvodine dočekuje Donji Srem. Na klupi ''golubova'' danas će debitovati novi trener Dragan Kanatlarovski koji se nada da će imati isto uspeha kao njegov kolega s druge strane Vlado Čapljić koji je na debiju odigrao 2:2 sa Zvezdom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)