SRPKINJA SVETSKA ŠAMPIONKA U FITNESU: Posle teške bolesti stigla sam na vrh sveta! (FOTO)

Jaka volja, vežbanje i specifičan režim ishrane promenili su izgled Nišlijke Miljane Stanojković, donevši joj nedavno titulu devojke s najlepšim telom na svetu

Život piše romane, pa je tako i mlada Nišlijka Miljana Stanojković (23) ispisala svoj roman sasvim slučajno i postala svetska šampionka u kategoriji Fitness model!

Kada je pre nešto više od dve i po godine upoznala Novosađanina Slavka Zeca, učestvujući na konkursu za bikini kalendare njegove agencije, Miljana nije ni slutila nije da će je ovaj susret odvesti na svetski pobednički tron u takmičenju u fitnesu.

Ipak, prošlo je neko vreme, a ova uspešna studentkinja građevine tek je pre šest meseci odlučila da proba ono u čemu je Zec, s kojim je stupila u emotivnu vezu, bio pravi majstor.

Jaka volja, vežbanje i specifičan režim ishrane promenili su Miljanin izgled i na nedavno održanom takmičenju u Austriji doneli joj titulu devojke s najlepšim telom na svetu.

On dodaje da je fitnes u stvari nauka, te da su on i Miljana sledili načela Petra Čelika, legende bodibildinga.

- Kada se družiš sa šampionom i ti ideš njegovim stopama. To smo ja i Miljana shvatili, družeći se sa Čelikom. Njen uspeh se rodio iz naše ljubavi, jer se odlično razumemo, ona mi bezrezervno veruje i sve funkcioniše. Njena jaka volja i karakter su me osvojili, lepota je bila u drugom planu - kazao je Zec.

(D. K.)