RAŠOVIĆ ZA TELEGRAF: Stojanoviću nije lako!

Šef struke crno-belih u razgovoru za naš portal ocenio je da Parizan ima najtežeg protivnika u četvrtfinalu Kupa Srbije, ali da ekipa mora svakog da pobedi ako hoće da osvoji trofej

Pauza u fudbalskom prvenstvu, zbog prijateljskih i kvalifikacionih mečeva nacionalnih timova širom sveta, idealno je vreme da se podvuče crta igara timova na klupskom nivou. Fudbaleri Partizana su se posle ispadanja iz Evrope uspešno vratili na pobednički kolosek, ali su kiksevima u Novom Sadu i na rođendan kluba protiv Javora, dali razlog za brigu treneru Vuku Rašoviću.

Ipak, crno-beli su zahvaljujući porazu Crvene zvezde od Čukaričkog, zadržali prvo mesto i prednost u odnosu na najljućeg rivala, a Rašović je u razgovoru za Telegraf nije želeo preterano da komentariše situaciju u kojoj se nalazi njegov kolega sa druge strane Topčiderskog brda.

- Stojanoviću nije lako, jer svi mi treneri zavisimo od rezultata. Ipak, ne bih se bavio stvarima u koje nisam detaljno upućen i koje nisu moj zadatak - rekao je Rašović za Telegraf.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(P. Milinković)