ZVONKO MILOJEVIĆ: I Grobari su mi pomagali u raznim akcijama!

Bivši golman Crvene zvezde istakao da su, pored ''delija'', i navijači Partizana učestvovali u akcijama za pomoć u njegovom lečenju

Član šampionske generacije Crvene Zvezde iz 1991. godine Zvonko Milojević, koji je doživeo tešku saobraćajnu nesreću 2007. godine, rekao je da njegova "utakmica za oporavak" i dalje traje.

Bivši golman "crveno-belih" već petnaestaka dana nalazi se na rehabilitaciji u Atomskoj Banji Gornja Trepča i ističe da mu boravak u ovom lečilištu izuzetno prija.

- Stanje u kojem se trenutno nalazim pomoglo mi je da uvidim ko su mi pravi prijatelji, jer je u dobru lako biti dobar, a u nevolji mnogo teže. Mnoge moje bivše kolege i saigrači su mi pružili pomoć, a najviše moj kum Dejan Stanković, Dejan Veljković, Fudbalski savez Srbije i moji bivši klubovi Zvezda, Anderleht, Jagodina i Lokeren - rekao je Tanjugu Milojević.

On je posebno naglasio postupak pojedinih igrača, njih 17, koje nije želeo da imenuje, a izašli su mu u susret, omogućivši mu da vozi kola sa ručnim komandama.

(Telegraf.rs/Tanjug)