BUNDESLIGA: Goleada Hamburgera i Štutgarta, poraz Augsburga! (VIDEO)

Gosti su čak tri puta dolazili u vođstvo, ali na kraju nisu uspeli da slave pa je meč ovih rivala završen nerešenim rezultatom prvi put od 2003. godine

Fudbaleri Hamburgera i Štutgarta odigrali su nerešeno 3:3 u 9. kolu Bundeslige! Gosti su tri puta dolazili u prednost, ali su domaćini na prepunoj Imeč areni uspeli da osvoje bod!

Goleadu u Hamburgu otvorio je Maksim već u 3. minutu, a do kraja poluvremena viđena su još dva gola, po jedan u mreži oba tima. Ekipe su u istom ritmu nastavile i u nastavku, a interesantno je da su sve pogodke postigli domaći igrači. Beister i Van der Vart zatresli su mrežu gostujuće ekipe, dok je Đuru savladao Adlera.

Zanimljivo je da su ovi rivali poslednji put nerešeno odigrali pre tačno 20 utakmica, kada je bilo 0:0.

Volfzburg je odneo ceo plen iz Augzburga. "Vukovi" su slavili posle preokreta sa 2:1, iako su posle 11. minuta gubili posle gola Tobijas Verner. Međutim, pogodcima  Arnolda i Luis Gustavo u finišu poluvremena Vukovi su došli do tri boda.

Sve je moglo biti drugačije da su domaći fudbaleri nakon prednosti iskoristili još nekoliko sjajnih akcija i šansi, ali su na kraju kažnjeni za promašaje pa su bodovi pripali gostima.

(Telegraf.rs)