Konj kojeg su tukli navijači ponovo na derbiju Njukasla i Sanderlenda (VIDEO)

Pre tačno šest meseci jedan od fanova ''svraka'' pesnicama je udarao policijskog konja koji se ponovo vraća na dužnost upravo na susretu dva velika rivalP

Vraća se na ''mesto zločina'' posle šest meseci! Policijski konj, u narodu poznatiji kao Bad (Bud), koji je tokom prošlosezonskog derbija između Njukasla i Sanderlenda maltretiran od strane jednog navijača ''svraka'', ponovo se vraća na dućnost i to upravo na meču između istoimenih ekipa.

Bad, inače pripadnik Zapadno - Jokširske brigade, udaren je pesnicama nekoliko puta u glavu od strane navijača Njukasla koji se nedugo posle toga dugo izvinjavao i policiji, ali i konju.

Sukob je nastao posle poraza ''svraka'' od ljutog rivala od 3:0 kod kuće kada je u gradu nastao haos. Mnoge radnje, ali i navijačke glave su polupane, a ništa bolje nije prošao ni nesrećni Bad.

- Postojao je rizik od ozbiljnih povreda prilikom udaranja konja koji je mogao da padne i sruši policajca koji se nalazio na njemu - istakli su tada čelnici policije.

S obzirom na to da je nesrećni huligan zaradio 12 meseci zatvora ne verujemo da će ikome pasti na pamet da ponovo maltretiraju Badija ili nekog od njegovih kolega.

Treba napomenuti i to da je meč između Sanderlenda i Njukasla na programu u nedelju od 14:30 minuta kao i da, uz zatvorenog huligana, na stadionu neće biti i doskorašnji menadžer ''crnih mačaka'' Paolo Di Kanio čija su radovanja na prethodnom derbiju ušla u fudbalske anale.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)