DERBI U ANDERLEHTU: Mitar časti večerom, Luka šiša!

Nekadašnji fudbaleri Partizana i Crvene zvezde koji nastupaju za belgijskog šampiona potpuno su ubeđeni u pobedu bivših klubova u 145. večitom derbiju

Za dva dana će biti ili večere ili šišanja u Briselu! Fudbaleri Anderlehta koji su do leta bili u redovima večitih rivala Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević ubeđeni su u pobede Partizana, odnosno Crvene zvezde u 145. derbiju.

U intervjuu za "Sportski žurnal", nekadašnji napadač "crno-belih" Mitrović smatra da je njegov bivši klub kvalitetniji i da može da pobedi večitog rivala.

- Može... Hoće! Prvi smo na tabeli, imamo bolju ekipu. Crvena zvezda je pod pritiskom da mora da pobedi, ali... - rekao je popularni Mitar, koji ističe glavne uzdanice koje mogu da reše utakmicu.

- Naravno, Džigi! Stani, tu su i Živković, pa Jojić...

undefined

- Andrija Živković igra fenomenalno, Nemanja Kojić i Beko Fofana su sposobni da nadmudre svaku odbranu. Umalo da zaboravim i Ninkovića, velikog majstora, kadrog da potezom reši utakmicu.

Mitrović je imao savet za debitante u derbiju.

- Savetovao bih debitantima da ne gledaju na tribine, da se isključe iz sveg tog "ludila" i koncentrišu se samo na dešavanja na terenu.

- Hteo sam da dođem u Beograd... Namestilo se da moj Anderleht baš u to vreme igra sa Luvenom. Naravno, raspitaću se za rezultat na poluvremenu. To je jače od mene.

- Ako Partizan pobedi, odvešću ga na večeru. Častiću ceo tim večerom.

Ipak, Luka Milivojević ne veruje da će se to desiti.

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)