MIROSLAV ILIĆ STOIČKOVU: Kume, neka čeka Zvezda!

Jedan od najpopularnijih srpskih pevača poručuje bugarskom treneru da je klupa "crveno-belih" trenutno mnogo vruća

Mnogi navijači Crvene zvezde su blagonaklono dočekali vest da se legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov ponudio predsedniku kluba Draganu Džajiću da preuzme klupu "crveno-belih". Ipak, Stoičkovu je njegov kum, pevač Miroslav Ilić savetovao da sačeka još malo s angažmanom na "Marakani".

- Volim Crvenu zvezdu najviše na svetu i želim joj dobro. U ovako rovitim vremenima i neraščišćenim računima, međutim, posavetovao bih kuma da je bolje malo da sačeka - rekao je Ilić za "Sport", koji je na opasku da bi kuma viđao više kada bi preuzeo "crveno-bele", odgovorio:

- Sve je to lepo, znam da bi njegov eventualni dolazak prijao, verujem da bi Zvezda igrala bolje, ali.. iskreno govoreći, danas je klupa trenera Crvene zvezde veoma vruća. Treba sačekati čistiju situaciju, da se neke stvari iskristališu.

"Slavuj iz Mrčajevaca" neće gledati derbi na stadionu.

- Nažalost, neću. Imam od ranije zakazane nastupe u Bosni. Trenutno sam u Zenici, ali naravno, pratiću šta se dešava u Ljutice Bogdana. Bilo bi dobro da slave moji "crveno-beli" - završio je Miroslav Ilić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Sport)