KRVAVE ZADUŠNICE: Sve tuče Grobara i Delija pred 145. derbi! (FOTO) (VIDEO)

Sukobi navijača dva tima, kao i navijača sa policijom počeli su još tokom dana kao uvertira za utakmicu, a policija je uhapsila 40 izgrednika pre, tokom i posle utakmice. Među uhapšenim osobama su četiri maloletnika. Ukupno je povređeno pet osoba

Večiti fudbalski derbi, 145. po redu, između Crvene zvezde i Partizana kao i uvek do sada doneo je nove sukobe navijača na ulicama Beograda, a i šire, tačnije gde god ima pristalica ova dva tima.

Meč je odigran na zadušnice, a nažalost bilo je i teže povređenih, ali su njima povrede sanirane i nisu u životnoj opasnosti. Takođe, pričinjena je velika materijalna šteta kako na objektima, tako i na kolima  i na stadionu Marakana, koja je gorela.

Sve je počelo u prigradskom naselju Umka gde su se potukli navijači koji su pošli na utakmicu u Beograd, a pretpostavlja se da su navijači Zvezde sačekali i napali navijače Partizana iz Obrenovca.

Kako nezvanično saznajemo, Zvezdini navijači su napali navijačku grupu "Head hunters". U tuči su korišćene motke, štangle, baklje...

EPILOG: Policija je uhapsila 40 navijača Partizana i Crvene zvezde pre, tokom i posle utakmice. Među uhapšenim osobama su četiri maloletnika.

Protiv 37 uhapšenih će biti podnete prekršajne prijave uglavnom zbog posedovanja pirotehnickih sredstava, a protiv trojice krivične prijave zbog droge i nasilja na javnom skupu.

Ukupno je pet povređenih osoba.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)