TOP 10 EVROLIGE: Akcija Kinsi - Vesterman - Lovernj treći najbolji potez! (VIDEO)

Najbolji potez kola izveo je košarkaš Lokomotive Kuban Krunoslav Simon, koji je trojkom u poslednjoj sekundi doneo pobedu svojoj ekipi protiv Panatinaikosa, dok je na drugoj poziciji zakucavanje bivšeg košarkaša Partizana Džejmsa Gista

Sjajna timska akcija košarkaša Partizana koju je monstruoznim zakucavanjem završio Žofri Lovernj zauzela je treće mesto u izboru najboljeg poteza četvrtog kola Evrolige!

Kontranapad posle odlične odbrane i ukradene lopte započeo je Terens Kinsi, a zatim je proigrao Lea Vestermana, koji je nesebično dao povratni pas do svog sunarodnika Lovernja kome nije bilo teško da završi akciju i oduševi publiku u Pioniru.

Najbolji potez kola izveo je košarkaš Lokomotive Kuban Krunoslav Simon koji je trojkom u poslednjoj sekundi doneo pobedu svojoj ekipi protiv Panatinaikosa, iako je u napadu koji je prethodio odlučujućem momentu Dijamatidis iz teške pozicije doneo izjednačenje.

Na drugoj poziciji je zakucavanje bivšeg košarkaša Partizana Džejmsa Gista, koji je prelepo završio akciju na alej-up asistenciju Dimitrisa Dijamantidisa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)