NA MARAKANI NISU SREĆNI: Gde baš Vojvodinu da izvučemo!

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović kao i prvotimci Boban Bajković i Nikola Mijailović istakli da su ''crveno-beli'' mogli i lakše da prođu na žrebanju parova za takmičenje u Kupu

Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije nije bio naročito naklonjen fudbalerima Crvene zvezde koji su se pred izvlačenje nalazili u drugom šeširu, ali beogradski ''crveno-beli'' svakako mogu da zahvale sreći što će susret sa Vojvodinom igrati na svom terenu.

Na ''Marakani'' logično nisu bili zadovoljni ovakvim ishodom, ali prvotimci Zvezde kao i njen trener Slaviša Stojanović fokusirani su samo na naredni meč u prvenstvu dok će duel sa Vojvodinom ''na tapet'' doći kada za to bude vreme.

- Sezonu ćemo završiti duelima sa Vojvodinom, najpre u Kupu, a potom i u prvenstvu i oba na našem stadionu. Ime protivnika svakako garantuje dobar fudbal i neizvesnu utakmicu i sigurno je da smo dobili protivnika koga izuzetno poštujemo. Ipak, do te utakmice ima dovoljno vremena i zaista nam je najvažnije da se skoncentrišemo na prvu sledeću. Nećemo detaljnije pričati o njima dok se utakmica ne približi - rekao je Stojanović, s čime se složio i defanzivac Zvezde Nikola Mijailović.

(Telegraf.rs)