STRUČNJACI PROGNOZIRAJU: Spremite se za Novakovu eksploziju u 2014. godini!

Prema teoriji o bioritmu, koja se do sada pokazala kao tačna, bar u Noletovom slučaju, posle 2011. godine, kad je dominirao teniskim terenima, našeg asa očekuje još veća dominacija u toku predstojeće sezone!

Spremite se za spektakl u 2014. godini, jer će Novak Đoković napraviti fantastične rezultate!

Prema teoriji o bioritmu, koja se do sada pokazala kao tačna, bar u Noletovom slučaju, a i kod većine sportista, posle 2011. godine, kada je dominirao teniskim terenima, našeg Noleta očekuje još veća dominacija u toku predstojeće sezone!

Naime, kod vrhunskih sportista muškog pola, doba postizanja vrhunskih rezultata smenjuju se na tri godine.

O tome za Telegraf govori i profesor Vladimir Koprivica s Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, jedan od najvećih srpskih, ali i evropskih stručnjaka za fizičku pripremu.

Međutim, bioritam se ne odnosi samo na fizičku stranu čoveka, već i na emotivnu i intelektualnu. S te strane, moguće je da će Nole imati takođe uspeha, jer će se najverovatnije oženiti svojom verencom Jelenom Ristić. Ovih dana i sam tvrdi da je postao neporažen otkako je zaprosio Jelenu.

Ovo što je  Novak Đoković do sada uradio, a uradio je mnogo, nije njegov maksimum. Tek ga čekaju vrhunski rezultati na sportskom i životnom planu.

(D. Stojmenović)