NAJVEĆI FUDBALSKI PREVARANT: Za 20 godina foliranja nula golova! (VIDEO)

Karlos Enrike Kajzer nasamario je ceo Brazil i tamošnji fudbalski svet prevrtljivom strategijom laži i navodnih povreda u svakom klubu u kom je bio. Neverovatna priča koju ne smete da propustite

Možemo da kažemo da znamo ko je najveća fudbalska varalica na svetu! Pripremite se za priču iz Brazila, priču o neverovatnom Karlosu Enrikeu Kajzeru, koji je ceo život koristio talenat za glumu i trikove da bi opstao u fubalu.

Verovali ili ne, Enrike je izgradio dvadesetogodišnju fudbalsku karijeru kao profesionalni napadač, a da pritom nikad nije postigao ni jedan jedini gol!

Kako?

On je osmislio strategiju početkom osamdesetih godina, kada se sprijateljio s najpoznatijim brazilskim fudbalerima i legendama poput Romarija, Branka, Rikarda Roke i mnogih drugih. Kad god bi neko od njih potpisao nove ugovore, uveravali bi čelnike da pruže priliku "talentovanom" Enrikeu na tromesečnoj probi.

Kajzer bi se potom bacio na treninge kako bi došao u formu. Tokom dana bi trčao, a uveče išao po žurkama u Riju, koristeći status profesionalnog fudbalera kako bi zadivio žene.

(Telegraf.rs)