Zvezda remizirala sa Spartakom u prijateljskom meču

Pred praznim tribinama na "Marakani", crveno-beli odigrali nerešeno sa subotičkom ekipom 1:1

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 u prijateljskom meču sa subotičkim Spartakom, prvom odigranom u toku dvonedeljne reprezentativne pauze. Strelci su bili Savićević sa penala i Radović.

Trener Slaviša Stojanović u ovom kontrolnom meču isprobao je igrače sa manjom minutažom, dok su oni koji su izneli najveći teret u dosadašnjem delu sezone odradili jutarnji trening. Takođe, van konkurencije za susret sa Subotičanima ostali su i fudbaleri koji su pozvani za nastupe u nacionalnim timovima.

Trener Kanatlarovski na raspolaganju je imao sve prvotimce, cela dva tima, a meč je započeo sa standardnih 11.

Crveno-beli su odlično ušli u utakmicu, a tokom prvog poluvremena najviše su se istakli Mirić, Mihajlović, Onjilo i Savićević. Snažni Nigerijac zadavao je mnogo problema odbrani gostiju, ali nije uspevao da postigne gol. Našao se tri vrlo izgledne šanse, međutim, falilo mu je koncentracije u završnici. U 23. minutu, Ifeani je ukrao loptu defanzivcima Spartaka, izbio sam pred gol ali se umesto za šut, odlučio za asistenciju Mihajloviću čiji udarac u padu brani Jovančić. Mladi napadač u samom finišu prvih 45. minuta imao je još jednu kolosalnu šansu, međutim, lopta se od stative odbila u polje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Izvor: crvenazvezdafk.com)