RADONJIĆ: Pokazali smo napredak, idemo po još pobeda!

Trener Crvene zvezde zadovoljan je posle druge pobede njegovog tima u Evroligi i smatra da njegovi igrači napreduju iz meča u meč

Crvena zvezda je zabeležila drugu vezanu pobedu u Evroligi, ovoga puta savladan je litvanski Lijetuvos Ritas rezultatom 88:77. Ovo je prva pobeda "crveno-belih" posle 13 godina u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je kako je ekipa odigrala, a veoma raduje činjenica da ekipa pokazuje napredak.

- Velika je stvar što smo savladali ekipu Ritasa. Pokazali smo napredak u igri. Posle dugo godina smo slavili pred našim navijačima. Bilo je u određenim momentima pada koncentracije, što je i normalno, ali smo u pravom trenutku podigli nivo odbrane i odreagovali na pravi način. U prvom poluvremenu smo im dozvolili da se raspucaju, a to oni najbolje rade, ali smo u drugom poluvremenu pokazali pravu stranu - rekao je Radonjić

- Oni su sjani igrači i  dosta doprinose timu. Tepić svakog dana sve više napreduje. Jelovac je momak sjajnih predispozicija, ali mora da poradi na igri u odbrani. Poznato je da košarkaši sa ovih prostora imaju veliku košarkašku inteligenciju, a to se na njima i primećuje. Sjajni su i kao momci i kao saigrači - pohvalio je Bauerman.

Crvena zvezda u sledećem kolu u Evroligi sledeće nedelje gostuje Lokomotivi iz Kubana, dok je u ponedeljak očekuje duel sa večitim rivalom Partizanom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)