Vujošević želi reakciju u Kragujevcu!

Crno-beli će posle poraza od Zvezde i Barselone u nedelju od 19 časova u Kragujevcu pokušati da slave protiv ekipe Miroslava Nikolića koja u ABA ligi ne briljira ove sezone

Drugi srpski derbi u poslednja dva kola ABA lige odigraće košarkaši Partizana! Posle meča sa Crvenom zvezdom, crno-beli će pokušati da se vrate na pobednički kolosek u Kragujevcu protiv Radničkog!

Desetkovan sastav Duška Vujoševića, posle povrede Lea Vestermana, poražen je i od Barselone u Evroligi, dok Kragujevčani, koji igraju odlično u Evrokupu, traže pobedu u regionalnom takmičenju nakon tri vezana poraza. Trener crno-belih očekuje reakciju svojih igrača i prekid serije poraza.

- Gostujemo ekipi koja je za nas tradicionalno neugodan protivnik, pogotovu na njihovom terenu. Radnički ima veliki broj igrača koji poseduju zavidan nivo iskustva igranja kako u ABA ligi tako i u Evropi. Njihov kvalitet samim tim nije sporan. Oni su u dosadašnjem delu takmičenja u ABA ligi u nekim momentima igrali „toplo-hladno“, međutim igrajući u Evrokupu pokazali su drugo lice, gde zaista igraju veoma dobro - rekao je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)