MIHA: Nikad Partizan, nikad Roma, nikad Milan

- Nema ničeg lošeg u plakanju. Dešavalo mi se da zaplačem ako pogledam emotivan film, plakao sam u Međugorju. Kada sam rekao igračima da napuštam reprezentaciju svi smo plakali - kaže bivši selektor

Siniša Mihajlović, donedavno i mnogo kritikovani selektor Srbije, sad trener Sampdorije, izjavio je da je lojalan klubovima za koje je igrao i da nikad ne bi prihvatio da preuzme nekog od njihovih gradskih rivala.

- Kad ponesem neki dres nosim ga do kraja. Postoje klubovi koji su obeležili moj život: Crvena zvezda, Sampdorija, Lacio, Inter. Iz poštovanja prema tim klubovima i mojim osećanjima nikad ne bih trenirao Partizan, Đenovu, Romu ili  Milan.  - izjavio je Mihajlović za "Gazeta delo sport", iako mu je prvi klub po odlasku u Italiju bila upravo Roma, u kojoj je proveo dve sezone, da bi kasnije najbolje igračke dane posvetio ljutom rivalu Laciju, gde je došao posle četiri godine u Sampdoriji.

Srpski stručnjak otkrio je i da je u nekoliko navrata bio blizu da postane trener Intera.

- Bilo je najmanje tri šanse. Kada je otišao Murinjo, pa Benitez i Leonardo i još jednom nekoliko meseci kasnije. Morati, hvala što si razmišljao o meni, iako si odabrao druge - poručio je Miha bivšem predsedniku "neroazura".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Izvor: Gazzeta dello sport)