Staza za EP u krosu spremna, Branković najbolji sekretar!

Radovi u Parku prijateljstva su pri kraju i radi se “punom parom”. Podignute su sve strukture, a trenutno se radi infrastrukturna instalacija* Generalni sekretar ASS izabran za najboljeg operativca u izboru Sportskog saveza Srbije

SPAR Evropsko prvenstvo u krosu održaće se 8.decembra 2013.godine u Beogradu na Ušću u Parku prijateljstva, za tačno pet dana. Najveće atletsko takmičenja ikada organizovano na našim prostorima.

Prijave za atletičare zvanično su zatvorene prošle nedelje. U nedelju 8.decembra na Ušću će se takmičiti 570 atletičara iz 37 zemalja Evrope. Očekuje nas veliko takmičenju i borba za najsajnija odličja.

Radovi u Parku prijateljstva su pri kraju i radi se “punom parom”. Podignute su sve strukture, a trenutno se radi infrastrukturna instalacija. Objekat će u kompletnoj funkciji biti 5.decembra.

A u susret najvećem atletskog događaja u Srbiji veliko priznanje dobija srpski atletski sport. Sportski savez Srbije proglasio je najboljeg generalnog sekretara u 2013.godini i od 113 granskih saveza, nagradu je dobio generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

(Telegraf.rs)