Za Partizan - Budiveljnik ostalo još pola Arene!

Košarkaši šampiona Srbije u četvrtak imaju imperativ pobede ako žele da zadrže šanse za prolaz u Top 16 Evrolige i trebaće im podrška navijača

Košarkaši Partizana u četvrtak će zaigrati u Beogradskoj areni prvi put posle dve godine. Protivnik je Budiveljnik, a srpski šampion ima imperativ pobede ako želi u Top 16 fazu Evrolige. Ulaznica još ima, za oko pola kapaciteta dvorane.

"Crno-beli" su 5. marta 2009. igrali u Areni protiv Panatinaikosa pred 22.567 gledalaca, što je i dalje važeći rekord Evrolige, i poneseni tom podrškom su pobedili ekipu koja se nešto kasnije okitila petom titulom kontinentalnog prvaka.

U želji da i protiv Budivelknika bude sličan spektakl, KK Partizan je nedelju dana pre početka utakmice počeo sa prodajom ulaznica, odnosno zamenom godišnjih propusnica za dnevne.

- Po podacima koje smo dobili, računajući i ljude koji su zamenili godišnje propusnice, otišlo je više od 9.500 ulaznica. Nema više mesta za sever - nivo 200, a ostalo je malo partera na nivou 200. Gornji prsten je, takođe, prilično popunjen, ima dosta mesta za zapad i istok - uzjavio je poslovni direktor "crno-belih" Mlađan Šilobad, a preneo "Sportski žurnal".

(Telegraf.rs / Izvor: kkpartizan.rs, Sportski žurnal)