PREMIJER LIGA: Everton šokirao Mojesa i Old Traford, Suarez se igrao na Enfildu! (VIDEO)

Nekadašnji učenici Dejvida Mojesa savladali su Mančester junajted sa 1:0, dok je Urugvajac postigao četiri gola u trijumfu Liverpula protiv Noriča

Everton je slavio protiv Mančester junateda sa 1:0 u 14. kolu Premijer lige! Nekadašnji učenici Dejvida Mojesa uspeli su da nanesu drugi poraz "crvenim đavolima"na Old Trafordu ove sezone i "bace" ih na deveto mesto na tabeli!

Susret "crvenih đavola" i "karamela" obeležio je prvi meč Maruana Felainija, ali i Filipa Nevila i Dejvida Mojesa protiv tima sa Gudisona, a i pored velike inicijative, prečki i stativi koje su igrači Junajteda pogodili nisu uspeli da savladaju Hauarda.

Strelac pobedonosnog gola za Everton bio je Kostarikanac Oviedo, koji je i u prošlom kolu protiv Stouka uspeo da se upiše u listu strelaca.

Raspucani Luis Suarez doneo je ubedljiv trijumf Liverpulu protiv Noriča! Urugvajac je postigao četiri gola za tim sa Enfilda koji je posle dva kiksa upisalo nova tri boda.

Suarez je sjajnom predstavom, u pobedi Liverpula od 5:1, izbio na prvo mesto strelaca Premijer lige sa 13 golova, ispred napadača Mančester Sitija koji je postigao gol manje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)