MIJAILOVIĆ: Atmosfera u Zvezdi je užasna, saigrači su nam zabili nož u leđa!

- Izvinjavam se, verovatno su bili zadovoljniji, igrali su u "većim" klubovima i zarađivali više novca nego u Zvezdi - otvoreno je rekao bek "crveno-belih" o potezu saigrača koji su podneli zahtev za raskid ugovora

Nikola Mijailović, levi bek Crvene zvezde, otvoreno je rekao da potez njegovih saigrača koji su poslednje vreme u seriji tražili raskid ugovora sa klubom predstavlja zabijanje noža u leđa.

Mijailović je rekao da je atmosfera u svlačionici užasna jer se govori o novcu, raskidima ugovora i lictira ko će sledeći tužiti Zvezdu.

- Igrači za koje smo ginuli i borili se za njihova prava zabili su nam nož u leđa u najvažnijem delu polusezone. Danima se u svlačionici govori o novcu, raskidima ugovora i lictira ko će sledeći tužiti Zvezdu - rekao je Mijailović za B92, dodajući:

- Ne osuđujem nijednog svog "saigrača" zato što traže svoj novac, samo mi je žao što su izabrali katastrofalan trenutak. Morali su da budu svesni posledica na svoje saigrače u svlačionici. Atmosfera je sada užasna, umesto o Vojvodini i duploj kruni, danima se govori o njihovim mogućim angažmanima. Izvinjavam se, verovatno su bili zadovoljniji, igrali u "većim" klubovima i zarađivali više novca nego u Zvezdi - dodao je Mijailović.

(Telegraf.rs/Izvor: B92)