Partizan se već dogovorio sa Nikolićem, stiže i Stojić?

Pored dugo najavljivane promene na klupi, "crno-beli" bi mogli da dobiju i novog sportskog direktora u vidu nekadašnjeg golmana Ranka Stojića, sada uspešnog menadžera, koji bi zamenio Alberta Nađa

Fudbalski klub Partizan već je postigao dogovor sa Markom Nikolićem, koji će na klupi srpskog šampiona zameniti Vuka Rašovića, pišu "Večernje novosti".

Sportski mediji odavno najavljuju odlazak aktuelnog šefa struke "crno-belih", pa i naš portal, iako čelnici kluba iz Humske odbijaju da kažu išta konkretno do kraja jesenjeg dela šampionata. Javna je tajna da su u Partizanu izuzetno zainteresovani za Nikolića, koji ima važeći ugovor sa Vojvodinom do 2015, pa nije sasvim jasno da li će Novosađani pokušati da onemoguće navodno već postignut dogovor Nikolića i "crno-belih".

Novo lice u Humskoj mogao bi da bude i Ranko Stojić, koji se svojevremeno na istom mestu afirmisao kao golman. Predsednik Partizana Dragan Đurić rado bi na poziciji sportskog direktora video Stojića umesto Alberta Nađa, sa kojim nije u dobrim odnosima, piše "Informer".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvori: Večernje novosti, Informer)