Mrđa spasitelj Zvezde u nadoknadi protiv Voše! (FOTO) (VIDEO)

Napadač beogradskih crveno-belih u 93. minutu odlučio meč, nedugo posle neiskorišćenog penala Milijaša, Zvezda posle preokreta savladala Vojvodinu 2:1 i zadržala bod zaostatka za jesenjim šampionom Partizanom

Crveno-beli derbi u poslednjem meču jeseni na Marakani pripao je  Crvenoj zvezdi koja je savladala poslednjih godina veoma neugodnu Vojvodinu, 2:1 posle preokreta, samo tri dana u posle poraza od istog protivnika u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Ovom pobedom Beograđani su  zadržali bod zaostatka za jesenjim šampionom Partizanom, koji je prethodno savladao Čukarički na Banovom Brdu 1:0. Ovo je bila verovatno poslednja utakmica trenera Zvezde Slaviše Stojanovića, kojem ističe ugovor po završetku polusezone, a sasvim je moguće da će i šef struke Vojvodine Marko Nikolić promeniti sredinu, jer se pominje njegov prelazak u Partizan.

Novosađani su se i ovog put predstavili kao "tvrd orah" u zanimljivoj utakmici na našem najvećem stadionu. Propustili su nekoliko odličnih šansi pre nego što su došli u vođstvo iz sjajne kontre koju je krunisao Poletanović u 38 minutu.

Tabela: Partizan 33, Crvena zvezda 32, Radnički Niš 24, Jagodina 24 (-1), Vojvodina 24, Novi Pazar 24, Čukarički 22, Spartak 21, Napredak 17, OFK Beograd 17, Voždovac 16, Radnički Kg 16 (-1), Sloboda 16, Javor 15, Donji Srem 14, Rad 11

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)