Trajković: Pregovaram sa Zvezdom i Partizanom!

Defanzivcu Vojvodine u prvom planu inostrani angažman, ali ne krije da je moguće i preseljenje u Beograd u redove jednog od "večitih" rivala

Defanzivac Vojvodine Branislav Trajković ne krije da bi da promeni sredinu, a sasvim moguće je da pojača jednog od "večitih" rivala.

- Mada bih pre voleo da odem i inostranstvo, tačno je da razgovaram i sa Crvenom zvezdom i sa Partizanom, i da je moguće da ću uskoro da se preselim u Beograd. Štaviše, to bi definitivno trebalo da se zna već ovih dana, a, što se tiče onih koji me zbog toga napadaju po raznim sajtovima i društvenim mrežama, zaista mislim da nemam razloga da se pravdam ni njima, niti bilo kome drugom - izjavio je Trajković za Sport.

- Verujem da je njihova ljubav prema Vojvodini iskrena i čista, ali oni od nje ne žive, jer imaju neke druge poslove koji im obezbeđuju egzistenciju . Ja umem samo da igram fudbal, to je moja jedina profesija i moram da mislim racionalno, a ne samo emotivno - ocenjuje defanzivac Novosađana, kojeg pogađaju priče da nije želeo da igra na poslednje dve utakmice sa Crvenom zvezdom, zbog bnavodno već postignutog dogovora da se preseli na Marakanu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor: Sport)