Stojadinović preživeo UO Zvezde i kao Al Kapone napustio sednicu!

Sednica Upravnog odbora crveno-belih bez dramatičnih odluka, a sportski direktor Zvezde, uprkos ranijim najavama, nije bio ni predmet rasprave * Dauda može da napusti Marakanu u slučaju dobre ponude * Turci nude 500.000 dok Zvezda traži milion za Nigerijca

''Preživeo je Zoran Stojadinović sednicu UO Crvene zvezde, iako se u prvi mah činilo da bi posle sastanka čelnika na Marakani u ponedeljak veče mogao da napusti fotelju sportskog direktora.

Raspravu o statusu Stojadinovića najavio je potpredsednik Ivica Tončev, ali nje izgleda nije uopšte ni bilo, ako je suditi po rečima sportskog direktora koji je u stilu Al Kaponea napustio ''Marakanu'', simulirajući pucanje iz mašinke, a sve propraćeno adekvatnim stajlingom koji je Stojadinović imao, što je izazvalo smeh novinara ispred stadiona.

- Ja nisam bio tema razgovora kao ni trener  - izjavio je  Stojadinović po izlasku sa sednice čime je opovrgnuo ranije izjave čelnika sa ''Marakane'', ali i potvrdio reči predsednika Džajića vezane za ostanak Slovenca na klupi.

Pre Stojadinovića pred novinarima se pojavio Ivica Tončev koji je izneo stav kluba u vezi Daude i rekao da su svi igrači potpisali su da neće tužiti klub, kako se ne bi ponovili slučajevi poput Vešovića, Mladenovića i još nekih. Zvezda očekuje da će u zimskoj pauzi da dovede još neka pojačanja i da će imati 25 kvalitetnih igrača na raspolaganju za prolećni deo sezone.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)