SEČA SRPSKIH TRENERA: Otkazi za Stanojevića, Antića, Đukića, Rašovića, Piksi sam ide!

Srpski treneri širom sveta kao novogodišnji poklon od svojih klubova dobili paketiće u vidu otkaza * "Nastradali" i košarkaški treneri Vukoičić i Ašćerić

Srpski treneri neće po dobrom pamtiti kraj 2013. godine! Iako su jedva čekali decembar kada bi trebalo da odu zasluženi odmor, naši stručnjaci širom sveta završili su obaveze u klubovima pre vremena. Među njima su i Aleksandar Stanojević, Radomir Antić, Miroslav Đukić, Simo Krunić, ali i doskorašnji šef Partizana Vuk Rašović.

Poslednji u nizu, koji je doduše počeo u nobembru otkazima Radomira Okuke i Gorana Stevanovića, jeste neočekivani odlazak Aleksandra Stanojevića sa klupe Pekinga. Bivši trener Partizana je neočekivano telefonskim putem dobio otkaz iako je zauzeo treće mesto u kineskom prvenstvu čime se plasirao u azijsku Ligu šampiona.

Stanojević je u Kinu stigao 2012. godine kada je preuzeo ekipu Dalijena i sa samog dna tabele trasirao im put u gornji dom. Dalijen je završio na petom mestu što je bio okidač za Peking da ga dovede već naredne sezone, ali je uspeo da se zadrži samo jednu sezonu.

(Telegraf.rs)