BOBI ZA TELEGRAF: Volim kad zagrmi "Sever celi sada se veseli" (FOTO) (VIDEO)

Najbolji igrač 10. kola Evrolige priča za naš portal o tome kako izgleda život čoveka od 222 santimetra, koliko ga je pogodilo ispadanje Zvezde iz Evrolige, protiv kog igrača mu je najteže da igra i zašto više voli da zakuca nego da da zicer

Na ulci ili na parketu, njega ne možete da ne primetite. Osim zbog visine od 222 cm koja ga svrstava među najviše sportiste u Evropi, Boban Marjanović pažnju privlači i odličnim partijama u Crvenoj zvezdi, jer dominira u svom, ali i protivničkom reketu.

NAJBOLJI IGRAČ KOLA NA OPROŠTAJU OD EVROLIGE

Zvezda je završila svoje takmičenje u Evroligi, a Marjanović je bio MVP poslednjeg 10. kola regularnog dela sa 25 poena i 11 skokova u demoliranju Lijetuvos Ritsa 99:75.

Ove godine u najjačem takmičenju je beležio prosečno 10,8 poena i 7,7 skokova po meču, za samo 19 minuta na parketu. Bio je drugi skakač regularnog dela lige pa zato i nije čudilo što se za njega navodno interesovao i Makabi.

Foto: Marko Todorović

- Kad me poljubi, sve me prođe, ništa me više ne boli, mogu pet utakmica za redom da odigram - završava, uz osmeh, visoki Bobi i vodi nas na koš da vidimo da, osim zicera, vrlo lako ubacuje i za tri poena.

(Mina Pavlović)