Suarez u Liverpulu do 2018. godine!

Ponosan sam što ću i dalje predstavljati navijače i klub zbog kojih se trudim da svaki put dam sve od sebe kada obučem dres Liverpula, izjavio je Urugvajac posle postizanja dogovora sa klubom

Završene su sve spekulacije oko produžetka ugovora Luisa Suareza sa Liverpulom. Vodeći strelac Premijer lige potpisao je nov petogodišnji ugovor i ostaće na "Enfild roudu" do 2018. godine.

Koliko je koštala njegova vernost i koliko je svima u klubu bilo stalo da ga zadrže, govori i podatak da će postati najplaćeniji fudbaler u istoriji "crvenih".

- Oduševljen sam što sam potpisao nov ugovor sa Liverpulom i što sam dugoročno osigurao svoju budućnost ovde. Verujem da ću ovde moći da ostvarim ambicije u osvajanju trofeja i igrati na najvišem mogućem nivou sa Liverpulom. Moj cilj je da pomognem timu da ostvari te rezultate što pre - rekao je Suarez nakon stavljanja parava na ugovor.

Suarez je u dosadašnjem delu sezone postigao 17 golova iako nije mogao da, zbog već pomenute suspenzije, nastupi na nekoliko utakmica na startu prvenstva Engleske, a dobio je i kapitensku traku u odsustvu Stivena Džerarda. Njegova forma je jedan od glavnih razloga za to što četa Brendana Rodžersa zauzima drugo mesto na tabeli Premijer lige.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)