MILIVOJEVIĆ: Stojadinović me terao iz Zvezde!

Vezista Anderlehta stao je na stranu svojih nekadašnjih saigrača iz Crvene zvezde u njihovom sukobu sa sportskim direktorom, Stojadinovićem

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, a sada fudbaler Anderlehta, Luka Milivojević, odlučio je da se i on uključi u sukob na relaciji Zoran Stojadinović - igrači, koji već nekoliko dana izaziva potrese na Marakani. Bivši vezista crveno-belih je u intervjuu za Mocartsport, stao je na stranu nekadašnjih saigrača i rekao da sportski direktor ne radi u interesu kluba.

- Svako ko je u poslednjih godinu dana proveo i dan u klubu može da vam posvedoči da Stojadinović ne radi u interesu Crvene zvezde. Ja nemam ništa lično protiv njega, ali mogu da vam ispričam za situaciju sa priprema u Antaliji prošle zime, kada je sve bilo na najvišem nivou i atmosfera u ekipi i igra, a onda su on i Kokeza došli i počeo je raspad sistema.

- Ja sam rekao istinu, to mogu da potvrde i igrači koji su bili tada sa mnom u klubu. Mene nije nagovorio Kokeza, niti bilo ko da ovo sve kažem. Ja nemam interes ovde nikakav, osim što mi je u interesu Crvena zvezda, Veliki sam zvezdaš i mislim da bi svi zvezdaši trebalo da budu upućeni u celu priču - izjavio je Milivojević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Mocartsport)