SANJA HVALI PUBLIKU I KRITIKUJE SUDIJE: Sram da ih bude!

Najbolji levi bek rukometnog prvenstva sveta smatra da kad bi Srpkinje odigrale još jednu utakmicu i "Marakana" bi bila puna. U isto vreme žali za lošem suđenjem u finalu protiv Brazilki i za tim što golman Katarina Tomašević nije uvrštena u najbolji tim prvenstva

Srpske rukometašice su ostvarile cilj na Svetskom prvenstvu, a to je medalja. Toliko je malo falilo da ona bude zlatna, ali naše devojke će tek kad se glava ohladi posle poraza od Brazila u finalu biti svesne veličine uspeha koji su napravile. To smatra i Sanja Damnjanović, srpski levi bek, koja je ujedno uvrštena u idealni tim prvenstva.

Publika u "Areni" je ponovo postavila nov rekord i bila je prava podrška rukometašicama.

- Osećaj je fenomenalan. Kao što nismo svesne uspeha koji smo napravile, mislim da tako isto kad budemo gledali neke snimke, videćemo tek i kakva je publika bila. Svi pričaju o tome, i mislim da je svaku devojka prolazila jeza kad smo ulazile u halu. Svaki put je publika bila fenomenalna, ali danas je premašila sebe... Mislim da bi "Marakanu" napunili da sutra igramo još jednu utakmicu.

- Ljudi su prepoznali srce i dušu koje imamo, i to srpski narod zna da prepozna. Hvala celoj Srbiji na navijanju - rekla je Sanja posle utakmice, koju je potom analizirala.

(B.M.)