SVETSKE VICEŠAMPIONKE POSLE BALKONA: Ovo je tek početak! Sada nema stajanja! (FOTO)

Srpske rukometašice posle izlaska na balkon skupštine Beograda složne kao i na terenu u stavu da je ova medalja samo početak njihovih uspeha i da se neće na ovome završiti. Ako Bog da, videćemo reprizu već sledeće godine nakon Evropskog šampionata u Mađarskoj i Hrvatskoj

Foto:Telegraf

Rukometašice Srbije ostvarile su san koji su samo one sanjale i za koji su samo one verovale da će se ispuniti - osvojile su medalju na Svetskom prvenstvu i doživele da ih beogradska i publika iz cele Srbije vidi na pobedničkom postolju i sada već istorijskoj terasi Skupštine grada Beograda.

Jedna od devojaka koju su svi u Srbiji zavoleli i dugo će je voleti nakon svega što je pokazala tokom prethodnih 17 dana na turniru na kome su učestvovale najbolje igračice planete jeste Dragana Cvijić. Zvanično najbolji pivot na svetu, popularna Cvija je možda najviše od svih želela i verovala u uspeh, bila je briljantna u napadu, borbena i neprelazna u odbrani, ali ipak misli da ovo nije sve što smo videli od nje i njenih saigračica.

Za kraj, devojke, šta da vam kažemo sem HVALA što ste nam ulepšale ovaj decembar, ma šta decembar, celu godinu. Hvala vam što ste srpski ženski rukomet vratile na svetsku mapu. Nema veze što niste zlatne, biće prilike i za najsjajnije odličje, vratićete vi Brazilu kao što ste obećale, u Riju 2016. godine, ali hajde prvo da se ponovo sretnemo sledeće godine na istom mestu i još lepšim povodom, posle Evropskog prvenstva u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(U. Marjanović)