Ko menja Stojadinovića? Bunja i Krupniković ili možda džokeri Stojić i Stošić?

U Zvezdi ne žure, ali moraju da misle na novog sportskog direktora. Evo kandidata koji bi na proleće mogli da komanduju transferima na Marakani

Vatra koja je tinjala prethodnih nekoliko dana na ''Marakani'' razbuktala se u ponedeljak kada je ceh platio sportski direktor Zoran Stojadinović. Nekadašnji menadžer i prvi čovek sportskog sektora od formiranja nove uprave nije ''preživeo'' zasedanje Odbora za hitna pitanja.

Međutim, postavlja se pitanje šta sada. Ko će zadužiti fotelju u Crvenoj zvezdi i odraditi zimski prelazni rok i ostvariti ideju trenera Slaviše Stojanovića da na treningu želi da vidi 25 fudbalera? Zvezdaška javnost spekuliše o raznoraznim imenima, a u najužem krugu ''isplivali'' su Goran Bunjevčević, Nebojša Krupniković, Vlada Stošić, ali i Ranko Stojić i Vladimir Matijašević.

Zanimljivo, svi osim Stojića su nosili dres Crvene zvezde, ali je vrlo dobro poznato da nekadašnji finansijer Rada voli Zvezdu bez obzira na to što je nedavno dovođen u vezu sa funkcijom u Partizanu.

BUNJEVČEVIĆ PO DRUGI PUT!

- Ne bežim od toga. Sa trenerom sam razgovarao, znam šta misli. Hoću da pomognem i na taj način. I da je Stojadinović ostao, zajedno bismo radili.

Pitanje glasi: Da li je Zvezdi potreban sportski direktor (ili Džajić sam da se pita) i ko bi od gore navedenih bio idealno rešenje?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(M. M.)