FSS: Skupština u februaru, kritike za Zajednicu Superlige!

Članovi izvršnog odbora nakon razmatranja izveštaja Zajednice Superlige Srbije konstatovali su da u ovom rangu takmičenja ima previše turbulencija od početka sezone, a takvo stanje preti da ugrozi regularnost ukoliko se nešto ne preduzme

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije odlučio je da redovna sednica skupštine bude održana krajem februara 2014. godine, a datum održavanja najvišeg tela nacionalnog saveza biće definisan na narednoj sednici Odbora za hitna pitanja.

Članovi izvršnog odbora nakon razmatranja izveštaja Zajednice Superlige Srbije konstatovali su da u ovom rangu takmičenja ima previše turbulencija, podela i nejedinstva, od početka sezone sve do ovog trenutka, pa je zaključeno da je takvo stanje neodrživo i da preti da ugrozi regularnost ukoliko se nešto ne preduzme.

Jedinstveni zaključak je formiranje Radne grupe u kojoj su predsednik Dragoljub Lekić, član IO FSS Dragan Subotić i generalni sekretar FSS Zoran Laković, a cilj je prevazilaženje postojećih unutrašnjih sukoba do 20. januara 2014, navodi se na sajtu FSS.

Članovi IO zaključili su da ukoliko se u tome ne uspe, da treba oduzeti takmičenje od Zajednice klubova Superlige i njime bi rukovodio FSS.

(Telegraf.rs/Tanjug)