ČETIRI SKAKAONICE: Može li Šlirencauer do trećeg uzastopnog slavlja?

Turneja, koja se po 62. put održava u Obersdorfu, Garmišpartenkirhenu, Insbruku i Bišefshofenu počinje današnjom kvalifikacionom "trkom" od 16 časova *Ni drugu godinu uzastopno RTS ne prenosi takmičenje u Nemačkoj i Austriji

Pauza oko novogodišnjih praznika, koja se u većini sportova pravi u ovo vreme, ne očekuje i ski skakače koji će se u narednih desetak dana takmičiti na turneji "Četiri skakaonice" - u Obersdorfu, Garmišpartenkirhenu, Insbruku i Bišefshofenu!

Austrijanac Gregor Šlirencauer pokušaće po treći uzastopni put da slavi na najprestižnijem takmičenju ski "letača", jer je pobeđivao na 60. i 61. turneji!

Turneja počinje u Obersdorfu, gde će se danas od 16 časova održati kvalifikacije, dok je kraj zakazan za 6. januar na stazi u Bišefshofenu. U međuvremenu najbolje ski "letače" očekuje nastup u Garmišpartenkirhenu prvog dana nove godine, dok će se tri dana kasnije skakači nadmetati u Insbruku.

Kao ni prethodne godine, kada po prvi put RTS nije prenosio takmičenje u ski skokovima pod nemačkim i austrijskim nebom, i ove sezone ljubitelji "nebeskih letača" biće uskraćeni za prenos na javnom servisu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)