Arsenal eliminisao Totenhem iz FA Kupa, Solskjerov debi iz snova!

Tobdžije su se plasirale u četvrtu rundu posle pobede na Emirejtsu od 2:0 protiv tima sa Vajn Hart Lejna, dok je nekadašnji džoker Aleksa Fergusona predvodio Kardif do pobede nad Njukaslom

Fudbaleri Totenhema nisu priredili još jedno iznenađenje na Ostrvu! Posle trijumfa nad Mančester junajtedom na Old Trafordu u Premijer ligi, "pevci" su poraženi od Arsenala sa 2:0 u trećem kolu Fa Kupa!

Tobdžije su meč na Emirejtsu rešile golovima Santija Kazorle u prvom poluvremenu i Tomaša Rosickog, što je njegov prvi pogodak u sezoni, u nastavku susreta. Iako je ekipa Arsena Vengera igrala bez dvojice klasičnih napadača, povređenih Olivijea Žirua i Niklasa Bentnera, veznjaci su pokazali da se odlično snalaze u završnici.

Kazorla je preciznim udarcem unutar šesnaest metara poslao u suprotan ugao golmana Totenhema, dok je Rosicki posle greške Rouza sam izašao pred Lorisa i lobom poslao loptu u mrežu.

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i veliki džoker Aleksa Fergusona Ole Gunar Solskjer imao je debi iz snova na klupi Kardifa! U trećem kolu FA Kupa Velšani su su na Sent Džejms Parku savladali Njukasl sa 2:1! Ni igrači Mančester sitija se nisu proslavili na meču sa Blekburnom, ali će posle remija 1:1 prolaz u sledeću rundu tražiti na domaćem terenu.

Od ostalih premijerligaša pobede su zabeležili Everton, Hal, Sautempton i Stouk, dok drugi tim iz Mančestera, Liverpul, Vest Hem i Sanderlend svoje mečeve igraju u nedelju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)