KARI PEŠIĆ: Zvezda bi pobedila Partizan da je igrala u Pioniru!

Da su crveno-beli igrali mečeve Evrolige u Pioniru, izvesno je da bi pobeđivali, smatra Zvezdin bivši trener

Nekadašnji trener košarkaša Crvene zvezde koji sada predvodi minhenski Bajern sa klupe, Svetislav Pešić, smatra da je bila pogrešna odluka uprave crveno-belih da se utakmice Evrolige igraju u "Kombank areni", pogotovo prva protiv Lokomotive Kubanj na startu.

- Crvena zvezda je igrala dosta dobro i prava je šteta što je izgubila mečeve protiv Lokomotive Kuban, pogotovo prvi. Da je igrala u Pioniru verovatno bi pobedila. Kao što je izvesno da bismo mi pobedili Partizan u finalu plej-ofa da nismo igrali u Železniku. Međutim, treba biti na zemlji i ići korak po korak. A, ne da se priča o avionima i kamionima - rekao je Pešić za "Žurnal".

Pešić je zatim još jednom istakao da je odluka Crvene zvezde da igra u Areni bila pogrešna i dodao:

- Ne znam koju su bili motivi, ali sportski interes mora da bude na prvom mestu, pa onda sve ostalo. A, iz tog ugla, mečevi su morali da se igraju u Pioniru. Crvena zvezda prvo mora nešto da osvoji, pa tek onda da se bavi drugim stvarima. Dobro je da su se konačno svi smirili i da nema velikih izjava, kao i da se ekipa razvija kako treba. To je jedini put do uspeha - direktan je kao i uvek Svetislav Pešić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)