I PICERIJE SE SMEJU MOJESU: Prodaju kalcone sve dok Škot ne napusti klub (FOTO)

U jednoj piceriji u Britaniji na meniju se nalazi kalcona sa imenom Mančester junajted, ali će u ponudi biti samo dok na klupi "crvenih đavola" bude Dejvid Mojes

"Ne dao vam bog da vas na zub uzme britanska publika"! Tako bi trebalo da zvuči najnovija kletva. Svi smo bili svedoci kako su prošle sezone u internet intervju navijači svih klubova ismevali Stjuarta Dauninga, a ovosezonska meta je trener Mančester Junajteda Dejvid Mojes.

Pored mnogobrojnih internet šala i parole navijača Liverpula "u Mojesa verujemo", Škotlanđanin je postao žrtva i ugostitelja. Naime, u jednoj britanskoj piceriji na meniju se nalazi kalcona sa imenom Mančester junajted koja će se prodavati samo za vreme mandata Mojesa na klupi kluba sa "Old Traforda", a to bi trebalo da bude kratak vremenski period prema prognozama zaposlenih.

Kalcona je opisana kao kosmopolitski spoj sastojaka visoke klase koji se raspada pod velikim pritiskom, a košta pet i po funti, što predstavlja hiljaditi deo nedeljne plate Ešlija Janga, kako je objašnjeno u meniju.

"Crveni đavoli" su ipak u subotu savladali ekipu Svonsija rezultatom 2:0 i tako produžili boravak Mojesa na klupi Mančestera makar još neko vreme, a navijači ekipe sa "Old Traforda" su i na ovom meču istakli transparent podrške "izabrani", aludirajući na to da je Mojes bio izbor legendarnog Aleksa Fergusona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)