POVRATAK KUĆI? Lazović trenira sa crno-belima!

Nekadašnji centarfor crno-belih mogao bi po drugi put u karijeri da se vrati u svoj bivši klub i pomogne mu na proleće u borbi za još jednu titulu šampiona Srbije u nizu

Danko Lazović ponovo je zadužio opremu Partizana, kluba u kome je ponikao, barem na treninzima! Nekadašnji napadač Fejenorda, PSV-a i Zenita trenira zajedno sa ostalim igračima crno-belih u Zemunelu, pošto su mu klub i trener Marko Nikolić dozvolili da održava formu zajedno sa prvim timom.

Nekadašnji reprezentativac Srbije otkako je otišao iz Zenita na pozajmicu u Rostov, odigrao je samo tri utakmice, a sada mu je ugovor sa timom iz Sankt Peterburga istekao, tako da trenutno boravi u Beogradu i pokušava da održi fizičku spremu dok čeka pravu ponudu za nastavak karijere.

Do tada će biti sa crno-belima, a sportski direktor ekipe iz Humske, Albert Nađ je ostao zagonetan na pitanje o mogućnost da Lazović ponovo obuče dres Partizana.

- Danko nas je pitao da li može da trenira sa nama i normalno je da smo mu dozvolili, takva je priča i za Vladimira Stojkovića, ukoliko u potrazi za novim klubom zatraži da trenira sa dojučerašnjim klupskim drugovima. Danko je uvek dobrodošao, a da li će možda postati opet naš član, videćemo, ko zna - rekao je Nađ za Večernje novosti.

Lazović je dva puta tokom karijere igrao za crno-bele, prvi put do 2003. godine kada je prešao u Fejenord, a drugi put je bio na šestomesečnoj pozajmici u prvoj polovini 2006. godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti)