BERTANSOV BRAT: Ne dolazim u Beograd, hvala Grobarima!

- Želim da se zahvalim navijačima Partizana, jer su želeli da me vide u timu. Problemi u Bilbau su rešeni, tako da ću ostati. Napred Partizan! - napisao je Dairis Bertans na Tviteru

Čas dolazi, čas ne dolazi. Dairis Bertans, brat rođenog brata košarkaša Partizana Davisa, posle izjave da će stići u Beograd ako ga Bilbao ne plati, dan kasnije objavio je ostaje u Španiji.

Iako je imao priliku da za koji mesec zajedno s bratom igra Evroligu, košarkaš tima koji nastupa u Zvezdinoj grupi Evrokupa ipak će poslušati zov novca.

Njegov mendažer Arturs Kalnitis je to potvrdio putem Tvitera, objasnivši da je baskijski klub pronašao novac i sponzora kako bi zadržao reprezentativca Letonije.

Na ovoj društvenoj mreži oglasio se i sam igrao i zahvalio navijačima crno-belih jer su se nadali da će i on doći u Humsku.

- Želim da se zahvalim navijačima Partizana, jer su želeli da me vide u timu. Problemi u Bilbau su rešeni, tako da ću ostati. Napred Partizan! - napisao je Dairis Bertans.

Ipak, imajući u vidu kako se saga zvana Dairis Bertans, ne bi nas iznenadilo da sutra ponovo bude aktuelizovan njegov dolazak u Srbiju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)