MIHAJLOVIĆ: Ne plašim se Đenovinih navijača, možemo i u ponoć da igramo!

Trener Sampdorije istakao da kod njega ne postoji bojazan pred popularni "Derbi Laterna", koji je zbog bezbednosnih razloga odložen za ponedeljak

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je da zna koliki značaj ima utakmica sa gradskim rivalom Ðenovom, ali da je glavni cilj kluba da opstane u Seriji A.

Utakmica između Sampdorije i Ðenove, popularni "Derbi Laterna", trebalo je danas da se odigra, ali je iz bezbednosnih razloga odložen za ponedeljak od 20.45 minuta.

- Ne plašim se Ðenove i njihovih navijača. Što se mene tiče, utakmica je mogla da se igra i u ponoć jer želim da doživim emocije na punom Marasiju. Ðenova je favorit, ali mi možemo da igramo sa bilo kojom ekipom u ligi. Znam koliko znači ova utakmica našim navijačima, ali osim toga važna su i tri boda u borbi za opstanak - rekao je bivši selektor Srbije i dodao:

- Naš glavni cilj je ostanak u Seriji A, a ja ne želim da pobedimo ovaj meč i ispadnemo iz lige - rekao je Mihajlović na konferenciji za medije uoči utakmice sa Ðenovom.

Sampdorija se nalazi na 15. mestu na tabeli Serije A sa 22 boda, a pet više ima Ðenova koja je deveta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)