Novak Đoković se vratio treninzima u Monte Karlu! (FOTO)

Srpski teniser se posle odmora vratio treninzima i pripremama za nastavak sezone, a prvi turnir na kome će učestvovati je u Dubaiju, gde brani titulu osvojenu prošle godine

Najbolji srpski teniser Novak Đoković se posle boravka i odmora u rodnoj zemlji vratio u Monte Karlo, gde nastavlja sa treninzima pred nastavak sezone.

Posle boravka u Beogradu, gde je obišao bolesnike u kardiovaskularnoj klinici na Dedinju, posete Emiru Kusturici i Andrićgradu, skijanju na Kopaoniku, ali i pomoganju zavejanim ljudima kod Feketića, drugi teniser sveta vraća se svojoj svakodnevnici i treniranju.

Đoković je na svom profilu na Tviteru okačio prvu fotografiju po dolasku u svoju kuću u gradu na Azurnoj obali ispod koje je napisao:

- Vratio sam se u Monte Karlo da radim. U jedan od najboljih teniskih klubova na svetu. Sjajno je što sam neko vreme proveo u Srbiji - napisao je Novak.

Njega u narednom periodu očekuju naporni treninzi, a prvi turnir na kome će učestvovati je u Dubaiju, gde brani titulu osvojenu prošle godine, a zatim se seli u SAD, gde ga očekuje učešće na turnirima Masters serije u Indijan Velsu i Majamiju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)