Kreirajte virtuelni album Lige šampiona!

Zajedno sa ljubiteljima fudbala iz celog sveta kreirajte vaš Virtuelni album UEFA Lige šampiona koji predstavlja "UniCredit" banka

Sa ciljem da najpopularniji sport na planeti približi fudbalskim navijačima, kao i da podstakne promociju sporta, timskog duha i zdravog života, "UniCredit" banka je zajedno sa kompanijom "Panini", predstavio virtuelni album sa sličicama timova učesnika Lige šampiona za sezonu 2013/2014.

Sada i obožavatelji fudbala iz Srbije mogu da postanu deo svetskog fudbalskog tima i, zajedno sa navijačima iz celog sveta, učestvuju u popunjavanju "Panini" virtuelnog albuma.

Da bi učestvovali u ovoj virtuelnoj igri, potrebno je da se svi zainteresovani registruju putem aplikacije koja se nalazi na ovom linku i igra može da počne. Aplikacija je besplatna, a albumu se može pristupiti i putem Android i iOS mobilnih platformi.

Virtuelni album se popunjava uz pomoć kodova do kojih se dolazi praćenjem aktivnosti "UniCredita" i "Paninija" na internetu ili na društvenim mrežama. Kodovi se mogu naći na poleđeni Panini sličica koje se nalaze u slobodnoj prodaji, a svaki dobijeni kod otvara jednu kesicu sa tri digitalne sličice.

Virtuelne sličice možete obezbediti i kroz razmenu sa drugim učesnicima ove igre, kao i pozivanjem prijatelja da pokrenu svoje virtuelne albume ili učešćem u nagradnim izazovima.

Kao zvanična banka najprestižnijeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja, "UniCredit" se i ove godine uključila u niz aktivnosti koje imaju za cilj da daju šire društveno značenje sponzorstvu UEFA Lige šampiona, kao i da jedinstveni duh fudbala prenesu na sve navijače.

Više informacija o "Panini" virtuelnom albumu koji predstavlja UniCredit, možete pronaći OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)