ŠEKULARAC PITA DŽAJU: Gde je 120 miliona maraka iz Barija?

Druga Zvezdina zvezda kivna na predsednika Crvene zvezde zbog celokupne situacije u kojoj se klub nalazi

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragoslav Šekularac uputio je otrovne strelice prema predsedniku kluba Draganu Džajiću kojeg pita gde je nestao novac posle Barija i ističe da je Džaja oduvek plaćao navijače da mu skandiraju.

Iako više ne odlazi na stadion, popularni Šeki prati voljeni klub i smatra da je Džajić najodgovorniji za sve.

- Naravno da pratim i nije mi jasno gde je otišlo 120 miliona posle Barija. Zvezda je oduvek živela od publike, danas nema para, a dele karte besplatno kome stignu. Nemaju da plate radnike, a u kafani prave cehove oko 5.000 evra - rekao je Šekularac za "Informer" i dodao:

- Džaja je jedna p**kica i ne ume da se suprostavi novajlijama. Ja, na primer, znam ko je Kokeza, ali on ne zna ko sam ja. Nije me prepoznao kad sam bio u klubu. Prošao je pored mene kao pored turskog groblja. On jeste sposoban čovek, ali ne zna šta je Zvezda.

Šekularac smatra da samo jedan čovek radi dobro u Zvezdi, a to je Nebojša Čović.

- Čović je jedini tamo koji radi nešto. Mogu da ga vole ili ne, ali znam da je Čović od osam ujutru do 23 časa u poslovima. I znam da može svašta da završi. U startu je morao da ode Džajić ili on, jer nisu smeli da dozvole onolio sukoba - istakala je druga Zvezdina zvezda i dodala da jedino stranac može da spasi klub.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)