DRULOVIĆ: Želim da opravdam poverenje!

- Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje, a prva provera je u Dablinu kada ćemo odigrati prijateljsku utakmicu protiv Republike Irske. Želim da se naša reprezentacija predstavi u najboljem svetlu - rekao je vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije je dobila novog selektrora, doduše privremenog. U pitanju je bivši selektor omladinske selekcije, Ljubinko Drulović.

Drulovićeva najbolja preporuka je to što se sa svojom omladinskom selekcijom popeo na krov Evrope, a novu ulogu smatra velikim izazovom i nada se da će opravdati poverenje koje mu je ukazano:

- Zadovoljstvo mi je i čast što sam na čelu naše A reprezentacije, međutim, to je istovremeno i velika obaveza. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje, a prva provera je u Dablinu kada ćemo odigrati prijateljsku utakmicu protiv Republike Irske. Želim da se naša reprezentacija predstavi u najboljem svetlu - rekao je Drulović.

Mladi stručnjak veruje da naša zemlja ima dovoljan broj kvalitetnih fudbalera kako u inostranstvu, tako i na domaćoj sceni koji mogu da naprave dobar rezultat:

- Pratim nastupe naših internacionalaca i veoma sam zadovoljan viđenim, ali i u našoj Superligi ima reprezentativnog potencijala - zaključio je Drulović

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)